2012. április 3., kedd

Barátaink szavai a Facebook-on



Minimum 30 like után elinditom a Való Világ a Csordás családban. Ha kapunk segítséget akkor láthatjátok ,hogy tudunk felemelkedni ha nem akkor a pusztulásunkat. 15 like alatt törlöm magam az oldalról és nem zaklatok többé senkit .aki akar megtalálja a modját a további kapcsolat tartásnak


Szélesné Zsuzsa, Gergő Gajzágó és még 42 további ember kedveli ezt.



Marton Krisztina Kérlek semmiképp ne töröld magad!!Itt nagyon sok emberhez eljuthat a ti emberfeletti küzdelmetek és reméljük olyanhoz is,aki érdemben tud nektek segíteni!!!Én nagyon szeretném tudni a jövőben is,hogy ez a gyönyörű kisfiú hogyan fejlődik,él!!
március 24., 23:47


Nóra Nagy Laci, tényleg nem tudom mi lenne a megoldás, pedig nagyon szeretnék segíteni. Egy dolgot tudok, nem szabad feladnotok, Ti nem tehetitek meg! Ezt a feladatot kaptátok az élettől, Koppánynak szüksége van Rátok és arra amit tesztek érte! A reményt nem szabad feladnotok, a Face pedig egy nagyon jó lehetőség arra, hogy ezt megtegyétek. Hidd el vannak még rendes emberek és meg is fogják találni a lehetőséget arra, hogy segítsenek! hogyan lehetne még egy ilyen alapítványt találni, aki most segít Benneteket? Tudok valamiben segíteni?

március 24., 23:56


Az Zandi semmiképp ne töröld magad hisz az egy lehetőséggel kevesebb lenne számotokra.Csodálatra méltó az erőtök,kitartásotok!

március 24., 23:57

László Csordás Köszönöm a bíztató szavakat. Ti Nóra nagyot segitettetek Koppányon az üléssel nagyon szereti. Nem akar kimászni belöle. És sokkal könyebb etetni. Bár több ilyen ember lenne mint ti.

március 25., 0:37


Nóra Nagy Hidd el sokan vannak, csak meg kellene Őket találni...
március 25., 0:38


Nóra Nagy Nagyon örülök, hogy Koppánynak tetszik az ülés!
március 25., 0:39


Sági Antal Ne töröld magad. Reménytelennek tűnik sok minden, de mi sem adjuk fel.
március 25., 8:54


Marton Krisztina H tehetném,segítenék én is.De sajnos örülünk,hogy az elvesztett lakás után van hol aludnunk.De nektek szurkolok,megosztok mindent,hátha eljut a megfelelő emberhez!
március 25., 13:42


Nóra Nagy Látod Laci, nagyon sok embernek fontosak vagytok! Kérlek tartsatok ki, a jó embereknek mint Ti, jót kell kapniuk, ez az élet rendje, és így is lesz!
március 25., 13:44


Éva Harsányiné Laci sápadva olvasom soraid. Kérlek ne töröld magad ezt nem teheted. Bízzunk benne,hogy minden a hejes kerékvágásba fog indulni.tudnunk kell Koppány állapotáról hisz hidd el nekem akik sajnos nem tudnak segíteni nektek azok is nagyon szép számba érdeklődnek.
március 25., 15:47


Fazekas Szilvia Kedves Laci! Ne töröld magad mert akkor ez az esély is elveszik ahhoz hogy egyszer talán eljut végre valaki olyanhoz a segélykiáltásotok, aki végre tudna segíteni! Sajnálom hogy én csak a megosztásaimmal tudok segíteni és remélemhogy mihamarabb eljut amegfelelő helyre!!! Én mindent elolvasok és megosztok ami a kis Koppánykával kapcsolatos és nagyon szorítok nektek! NE ADJÁTOK FEL! ENNEK A TÖRÉKENY KIS LÉNYNEK SÜKSÉGE VAN RÁTOK! KITARTÁS!
március 25., 16:59


Pap Brigitta Kérlek,ne töröld magad.Soha senki története nem volt rám akkora hatással mint a Tietek.Szeretném megtalálni a modját,hogy segíthessek.
március 25., 21:28

László Csordás Kedves barátaim. Kérdezném, hogy Koppány blogjába felrakhatom-e névvel a megjegyzéseiteket.
március 25., 21:54

László Csordás Enny jó szót még soha nem kaptam.
március 25., 21:54


Marton Krisztina Ha engem érint a kérdés,akkor IGEN.És megtisztelő számomra :)
március 25., 21:56


Nóra Nagy IGEEEN! Természetesen, vállalom minden szavát!
március 25., 21:57


Mária Budaiová Ha nehéz is,ne veszitsétek el a reményt,hogy egyszer minden jóra fordul.Nektek nem szabad feladni,és most tudom azt gondolod,hogy könnyű ezt mondani,de hidd el,hogy nagyon jól tudom,hogy milyen nehéz a sosrotok.
március 25., 22:23


Mária Budaiová most olvasom a kérdésedet,enyém is mehet
március 25., 22:34


Fazekas Szilvia IGEN!
március 26., 6:31


Pap Brigitta Igen.
március 26., 17:42 ·


Mákosné Fehérvári Csilla HA senki sem lájkolt volna, akkor sem lett volna okod elkeseredni, mert Isten SOHA nem veszi el a kezét a fejetek, fejünk felől! Minden gyerek kincs és adomány:) Koppány sokkal boldogabb gyerek, mint sok tízezer felnőtt!!! Hiszen olyan szülei vannak, mint Ti és van egy szuper jófej tesója Farkas! ...és nekünk is sok erőt adtok a kitartásotokkal! Szeretünk Benneteket!:)
március 27., 8:57


Írta Nagy Nóra .,Nagyon köszönjük Nektek ezt a szép délutánt!
Örülünk annak, hogy segíthettünk és azt kell, hogy mondjuk, nagyon sokat tanultunk Tőletek a mai napon.
Tanultunk arról, hogy a kitartás, a szeretet és a teljes életutatok, minden, amit Koppányért tesztek és tettetek, mennyire példaértékű.
A történetetek sok erőt ad Nekünk.
Igazi követendő példa vagytok Ti, akik kitartásból, emberségből és szeretetből is jelesre vizsgáztatok az életben.
Csodálatos volt látni, hogy milyen boldog, kedves és szeretetteljes Család vagytok. Jó volt látni azt, hogy Koppány milyen nyitott, közvetlen és barátságos volt velünk.
Nagyon örülök, hogy személyesen találkozhattunk, a gyermekeinknek is nagy élmény volt, hogy megismerhettünk Titeket.
A hazaúton is végig rólatok beszéltek, jó volt látni azt, hogy mennyire örültek az örömötöknek és hogy adhattak.
Kívánom azt, hogy sok ember kövesse a példánkat, segítsen, amennyire tud, és ismerhessen meg Benneteket.
Mi fogunk még…




Kedves László!! Hihetetlen,hogy Koppány micsoda nagy harcos!! Mi ott voltunk a Sote-n akkor... Gratulálok a nagyfiúnak, hiszen csodálatos fejlődésen ment keresztül, és Nektek is kitartásotokért!! Reméljük egyszer valóban teljes életet élhet!! írtaKovács Melinda Köszönjük az elismerést nagyon jól esik.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése